måndag 30 maj 2016

...Så blev det juni!

 Så har vi då kommit fram till juni månad. Det är inte klokt, så fort tiden rusar! Åk 2 har snart nått sitt slut och barnen skall gå på sommarlov. Innan dess har vi några skoldagar kvar, då vi skall jobba med skolarbete samt hinna med en utflykt. 
 
 Den sista läxan för läsåret blir till tisdagen den 7/6, eftersom vi har ledigt den 6 juni. Vi har också två tillfällen på biblioteket -torsd den 2/6 och 9/6, då barnen kan passa på att låna böcker till "Sommarboken" (Det är fantastiskt bra om ni kan hjälpa barnen att hålla igång läsningen, med lite "läsduschning" under sommarlovet).

 Onsdagen den 8/6 skall åk 2 och 3 göra en gemensam utflykt till Utterkull, där vi skall ha uteaktiviteter
hos Helen. Barnen skall ha lämplig klädsel och skor, så de kan promenera och de får gärna ta med en liten fika till förmiddagen. Vi serverar korv med bröd och dricka till lunch. Det finns möjlighet till bad för den som vill, så ta med badkläder och handduk. Vi hoppas på vackert väder:-)
 Det skulle vara jätte tacksamt om några föräldrar har möjlighet att ställa upp med skjuts från Utterkull tillbaka till skolan, någon gång mellan 12.45-13.00, då skoldagen slutar för åk 2. Från skolan åker de skolskjuts/går hem eller till fritids som vanligt. Om du har möjlighet att hjälpa till så kontakta Susanne eller Helen på skolans tel 81843 eller via mejl: suskla@edu.gislaved.se 
Tack på förhand!

 Skolavslutningen har vi i Burseryds kyrka den 14/6 kl 10.00, dit ni alla är hjärtligt välkomna! 
Vi möter barnen i kyrkan och går in gemensamt. När det är slut i kyrkan är det SOMMARLOV!
Om ni önskar skolskjuts för ert barn den dagen skall ni kontakta Taxi så att de vet vad som gäller.
Skolan börjar igen den 17 augusti kl 8.10.

Ett varmt tack för det här läsåret och en önskan om en härlig sommar för oss alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar